PDF Afdrukken E-mail

SAMEN MET DE VOORZITTER VAN DE SENAAT, SABINE DE BETHUNE, WIL JOHAN VERSTREKEN ZIJN SCHOUDERS ZETTEN ONDER DE MILLENNIUMDOELSTELLINGEN "DE TIJD LOOPT".

De coalitie van 25 Noord-Zuidorganisaties "2015 De Tijd Loopt" heeft de regering-Di Rupo en het Parlement op 20 september gewekt met een reuze-wekker. Met deze actie wil de alliantie ons aanmoedigen om werk te maken van de Millenniumdoelstellingen.

Lees meer...
 
PDF Afdrukken E-mail

BELGISCHE KUST BLIJFT AANTREKKELIJK VOOR ONZE FRANSTALIGE LANDGENOTEN
In tegenstelling tot eerdere berichten in de pers blijkt volgens cijfers van Westtoer dat het aantal Walen en Brusselaars dat onze kust bezoekt er niet op achteruit gaat. Dat antwoordde Geert Bourgeois op vraag van Vlaams Volksvertegenwoordiger en Senator Johan Verstreken. Verstreken, zelf kustbewoner, vroeg de cijfers op n.a.v. berichten in het Franse weekblad Marianne. Daarin werd vermeld dat steeds meer Franstalige landgenoten de Franse kust verkiezen boven de Belgische.

 

Lees meer...
 
PDF Afdrukken E-mail

400.000 EURO VOOR RENOVATIE VAN HET ZEEWEZENGEBOUW IN OOSTENDE

De Regie Der Gebouwen heeft 400.000 euro toegewezen aan de renovatie van het Zeewezengebouw aan de Natiƫnkaai in Oostende. Dat vernam Senator Johan Verstreken van de bevoegde minister Verherstraeten. De gevels van het gebouw bestaan uit natuursteen en er bestond gevaar op regendoorslag. De werken houden voornamelijk het uitkappen en het hervoegen van de voegen in en zouden moeten voltooid zijn tegen 20 maart 2014.

 
PDF Afdrukken E-mail

RUIM 8,8 MILJOEN EURO RESTAURATIEPREMIES VOOR WEST-VLAANDEREN

De Vlaamse overheid heeft in de eerste helft van 2013 8.802.653,18 euro aan restauratiepremies toegekend aan 30 dossiers uit West-Vlaanderen. Dat vernam Vlaams volksvertegenwoordiger Johan Verstreken.

 

Lees meer...
 
PDF Afdrukken E-mail

DE VLAAMSE OVERHEID RESTAUREERT OUDE WATERTOREN IN OOSTENDE

De Oude Watertoren aan de Mercatorlaan in Oostende is opgenomen op de wachtlijst van de Vlaamse regering om gerenoveerd te worden. Dat vernam Vlaams volksvertegenwoordiger Johan Verstreken.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 31 32 33 34 Volgende > Einde >>

Pagina 33 van 34

Gemeenteraadsverkiezingen

Banner

Provincieraadsverkiezingen

Banner